>Историята надниква в  спалните на две семейства. Оказва се, че

...
>Историята надниква в  спалните на две семейства. Оказва се, че
Коментари Харесай

Тандемът Асен Блатечки - Калин Врачански отново ще радва бургазлии

>
Историята надниква в  спалните на две фамилии. Оказва се, че в едното има обилие от секс, а в другото съществено липсва! В едното семейство функциите на мъжа и дамата са разменени, а в другото - пресилени. Това, което ги свързва е, че всеки крие същинските претекстове на държанието си. Появяват се и две млади дами, който прекатурват живота на всички! Действието се развива в най-цветните и луди години на предишния век.

На Блатечки и Врачански партнират добре познатата на бургаската аудитория Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова.Сценографията и костюмите са дело на Антония Попова, а музиката е на Христо Намлиев.

Асен Блатечки, режисьор и артист:

" Събрали сме се единствено другари да си вършим кефа и да се забавляваме. Образите са много разнообразни като натюрели от самите нас. Калин, да вземем за пример, е противоположното на това, което е в живота. Играе един нападателно полов вид, до момента в който в живота е свенлив. Няма по-голямо наслаждение и провокация за артиста от шанса да играе нещо напълно контрастно от него самия ".

Спектакълът  е копродукция на държавна такса " К.Величков " -Пазарджик и Театрална групировка " Мелпомена ". Театралната групировка е известна на Бургас, защото е гостувала с хитовите си постановки " Вражалец ", Досадникът ", " Големанов ", " Жена ми се споделя Борис ", Забраненото шоу на Рачков "   и с всяка режисура кара  бургаската публика  да се залива от смях. " Когато котката я няма " ще  бъде показана  отново в Бургас на 18 септември от 19ч. в залата на НХК.

БИЛЕТИ ЩЕ  СЕ ПРОДАВАТ НА КАСАТА НА НХК ОТ 10 август.      

За повече информация  тел:0894/898-098-Маруся Русева-организатор
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР